Songs

Single: Clouds

Op 4 juni is de release van mijn nieuwe liedje Clouds (online, dus op Spotify, Itunes, Youtube)! De piano, fender-rhodes, synthesizers, hammondorgel, basgitaar, gitaar, drum, zang en backingvocals zijn inmiddels opgenomen en ook het mixen is voor 95% klaar. Nu nog de mastering en artwork (bij de fotograaf op bezoek) en dan gaat de single begin juni 2019de wereld in… Nog even geduld, een kleine preview komt eraan…

Op de foto: Rogier Hemmes achter de knoppen terwijl Arie Verhaar vakkundig de drums inspeelt 🙂

Studio2

EP

In 2016 verscheen mijn eerste EP met de titel Nighthawks. Er staan 4 Engelstalige liedjes op die gaan over een nachtelijke autorit (Enjoy the ride), schilderijen van Edward Hopper waar ik graag naar kijk (Nighthawks en 11 AM) en iemand die ver van huis verdwaald (Unknown road). Het titelnummer arrangeerde ik voor strijkkwartet.

De opnames zijn gemaakt in The Real Music Room in Rotterdam, bijgestaan door goede muzikanten zoals Rogier Hemmes (basgitaar, productie, mix, master), Jan Pohl (drum) en Kim de Stella (zang).

De Ep staat oa. op Spotify en iTunes/Applemusic maar is ook te koop op een cd-tje. Als je een mailtje stuurt (info@koosvaneijk.nl) stuur ik ‘m met plezier naar je toe!