Songs

Single: Clouds

De piano, fender-rhodes, synthesizers (oa. Yamaha Reface DX), hammondorgel, basgitaar, gitaar, drum, zang en backingvocals zijn opgenomen (@Okapi recordings in Rotterdam) en ook het mixen en de mastering zijn inmiddels klaar. Sinds 14 juni staat “Clouds” online; klik maar op de Spotify-knop hieronder (en heel fijn als je me daar volgt en/of toevoegt aan playlists!).

Op de foto: Rogier Hemmes (producer) achter de knoppen terwijl Arie Verhaar vakkundig de drums inspeelt 🙂

Studio2

EP

In 2016 verscheen mijn eerste EP met de titel Nighthawks. Er staan 4 Engelstalige liedjes op die gaan over een nachtelijke autorit (Enjoy the ride), schilderijen van Edward Hopper waar ik graag naar kijk (Nighthawks en 11 AM) en iemand die ver van huis verdwaald (Unknown road). Het titelnummer arrangeerde ik voor strijkkwartet.

De opnames zijn gemaakt in The Real Music Room in Rotterdam, bijgestaan door goede muzikanten zoals Rogier Hemmes (basgitaar, productie, mix, master), Jan Pohl (drum) en Kim de Stella (zang).

De Ep staat oa. op Spotify en iTunes/Applemusic maar is ook te koop op een cd-tje. Als je een mailtje stuurt (info@koosvaneijk.nl) stuur ik ‘m met plezier naar je toe!